Notícies

Sant Lluís obre una convocatòria per als i les artistes que vulguin participar a les programacions culturals d'estiu per a l'any 2024

El municipi de Sant Lluís està compromès amb la generació d’activitats diverses i de qualitat durant tot l’any, que permetin la creació d’un teixit cultural sòlid en el qual prevalgui la participació de la ciutadania i la programació cultural de qualitat. Durant els mesos d’estiu, la programació cultural del municipi es veu incrementada, apostant per activitats en les quals es pugui donar a conèixer la cultura i la tradició local tant als residents com als visitants, a més d’una oferta exterior que nodreix el conjunt de la programació.

La programació cultural d’estiu, que consta de diferents cicles, és gratuïta i es basa en el desenvolupament d’activitats en directe i a l’aire lliure. Es duu a terme en espais convencionals i no convencionals, oferint diferents propostes culturals multidisciplinàries i dirigides a tots els públics, que inclouen música, arts escèniques, arts visuals, performances, cercaviles, tallers d’activitats, etc. que generen un programa diferent al de la resta de l’any.
La convocatòria s’obre per a poder comptar amb una borsa de propostes culturals que servirà per a nodrir els diferents programes culturals que s’organitzen des de l’Ajuntament de Sant Lluís com són el Cicle Clàssic, el Cultura de Vorera i el Mercat d’Estiu i que es portaran a terme durant els mesos de juny, juliol i agost de 2024. HI podran participar propostes de l’àmbit de les Arts Escèniques com la dansa, teatre, performance o nous llenguatges, les Arts Visuals, propostes musicals de qualsevol gènere (grups de cambra, bandes de música, corals, cantautors, duets, solistes etc.), cercaviles, tallers i activitats adreçades a públic infantil i familiar, així com animacions infantils, propostes relacionades amb el patrimoni cultural immaterial (per exemple, glosat), així com projeccions audiovisuals. Les propostes poden ser tant de Menorca com de fora de l’illa, encara que es tindrà especial consideració per a les propostes d’artistes locals, sempre i quan compleixin amb els criteris de la convocatòria.

Les propostes es podran presentar de l’11 al 28 de març de 2024 a l’adreça de correu electrònic cultura@ajsantlluis.org. A les corresponents bases, s’indica el funcionament de la convocatòria, així com la documentació que s’ha d’adjuntar, així com quins són els criteris de selecció.

Més notícies

X