Notícies

LA SALA ALBERT CAMUS PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE 2A TEMPORADA 2024 QUE CELEBRA LA FUSIÓ DE LA CULTURA I L’ESPORT

La Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís ha presentat la programació de la segona temporada per a l’any 2024, sota el lema “Cultura i Esport a Sant Lluís: un vincle profund i consolidat”. Amb aquesta nova temporada, la Sala Albert Camus reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura i l’esport, oferint una programació rica i diversa que inclou teatre, música, cinema, conferències i molt més, amb l’objectiu d’enriquir la vida comunitària i fomentar un estil de vida actiu i creatiu.

La programació inclou una selecció d’actes que prometen captivar a públics de totes les edats. Entre els esdeveniments més esperats es destaca la conferència “Pon en juego tu emoción” a càrrec d’Andrés París, el cicle de cinema “Rostros de la Francia Contemporànea”, l’espectacle teatral “Paloma de Parque” de Clara Ingold, i la presentació del nou treball musical de Wanderlust Menorca “Latido”, a més del concert de Carmen Vela Quartet dins del 26è Menorca Jazz Festival 2024. També s’hi podran veure les activitats de final de curs de l’EMEA, a més de les noves produccions dels grups de teatre de Sant Lluís Tornam a Ser Aquí i Talia Teatre, així com un intercanvi de corals organitzat pel CCE Sant Lluís.

A més, la temporada compta amb la participació de l’artista “James” Lluís Pons Orfila, qui ha creat l’il·lustració “Armonía” que dona vida a la portada de la programació. La seva obra representa la simbiosi perfecta entre la cultura i l’esport, i la seva capacitat d’unir i inspirar la comunitat.

La Regidora d’Esports i Cultura de l’Ajuntament de Sant Lluís, Chiara Berini Re, expressa el seu entusiasme per aquesta nova temporada: “Esperam comptar amb el suport i participació en aquesta emocionant jornada que celebra la unió entre l’esport i la cultura. Junts podem construir un futur més vibrant i enriquidor per a tots.” L’han acompanyat a la presentació la batlessa de Sant Lluís, Maria Dolores Tronch Folgado, l’artista “James” Lluís Pons Orfila i els representants del Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís Núria Orfila i Tomé Olives.

Més notícies

X