Notícies

Nou cicle per a donar suport als cantautors i cantautores de Menorca

Des de la Sala Albert Camus posarem en marxa una nova iniciativa per a l’any 2024 per a donar suport a la creació de música d’autor/a i serà una activitat organitzada en aliança amb l’Associació de Músics de Menorca.

És per a aquest motiu que estem cercant solistes i duets que facin temes propis en acústic i que vulguin actuar a la Sala Albert Camus en una nova activitat que es dirà «Música d’autor/a»

Vols saber com ser una de les cantautores o cantautors que actuïn en directe en un espai d’exhibició i d’actuació en viu d’àmbit professional?   

Et ve de gust mostrar les teves creacions en directe i deixar enrere les versions?

A continuació t’explicam com fer-ho:

1) Envia un dossier amb la teva proposta artística, a més de donar-nos accés per escoltar un parell dels teus temes a cultura@ajsantlluis.org  abans del dia 13/12/23.

2) La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Lluís, juntament amb l’Associació de Músics de Menorca triarà 6 propostes que es programaran durant l’any 2024.

3) Cada edició comptarà amb dos concerts que tindran lloc un dimecres dins de cada una de les tres temporades a les 20 h (gener-març, abril-juny i octubre-desembre)

4) Les actuacions tindran una durada màxima de 45 minuts i seran remunerades.

5) No s’acceptaran propostes que siguin versions o que emprin bases que no siguin originals.

Per a qualsevol consulta o qüestió al respecte, pots enviar un correu electrònic a cultura@ajsantlluis.org

Més notícies

X