Notícies

La Sala Albert Camus dedica la programació de la 3a temporada a la sostenibilitat social

Avui s’ha presentat la programació de la 3a temporada de la Sala Albert Camus amb el fil conductor de la Sostenibilitat Social. Per a aquesta temporada, que inclou un total de 24 activitats, s’ha volgut fer un homenatge a Serveis Socials i a algunes de les diferents entitats socials que treballen per a garantir els drets socials de la ciutadania com són el Club de Jubilats, la Residència Geriàtrica i el Centre de Dia de Sant Lluís, a més del Molí de Baix. Cal recordar que la Cultura és el fil conductor per a connectar a les persones, a més de garantir un desenvolupament social, econòmic i ambiental de qualsevol territori.

 

Entre els actes més destacats s’inclou:

  • 2 obres per a públic infantil i familiar: Kyklo Natura de la Cia. Coloradas i Globe Story, de la Cia. El Perro Azul Teatro.
  • L’inici del Cicle de Salut Mental, activitat organitzada gràcies a l’aliança entre la regidoria de Cultura i Serveis Socials, que inclou un teatre fòrum sobre Relacions Tòxiques, la presentació de l’estudi sobre l’impacte post-pandèmia a la població adolescent de Menorca i una conferència sobre criança i pantalles.
  • Es torna a organitzar el Cicle de Cinema Participatiu en aliança amb la ciutadania de Sant Lluís, així com el Cicle de Cinema «Rostros de la Francia Contemporánea», gràcies a la implicació del col·lectiu Franceses en Menorca.
  • Es torna a compta amb una nova edició del Menorca Doc Fest, que inclou l’entrega del Premi Biosfera.
  • La celebració de la Gran Gala de l’Idò Talent Show.
  • L’espectacle de música i flamenc fusió «Son Lerele» de la Ichi Quinteto, així com la representació de l’obra «Hasta que la muerte nos separe» de la Cia. Producciones Inconstantes.

 

Per a consultar la programació, ho podeu fer per mitjà del següent enllaç: https://www.ajsantlluis.org/Contingut.aspx?idpub=40142

Més notícies

X