Notícies

Des d’aquest 2 de juny i fins el dia 11 d’agost, cada divendres a fosquet es podrà gaudir de la venda de productes i d’activitats complementàries

Aquest divendres 2 de juny torna el Mercat d’Estiu a Sant Lluís. La cita arriba puntual com cada any, i en aquesta ocasió amb la participació setmanal de 13 parades de venda de productes artesanals, d’alimentació i de decoració. El mercat s’instal·larà cada setmana al carrer Sant Lluís, excepte el 23 de juny, quan es traslladarà a l’aparcament de les pistes de pàdel per concentrar allà totes les activitats programades per a celebrar la festivitat de Sant Joan.

 

El Mercat d’Estiu es complementa amb activitats culturals i d’oci que es programen setmana rere setmana. Enguany, la gran novetat és que aquesta programació neix de la convocatòria pública que es va obrir per part de l’Ajuntament de Sant Lluís, i que ha ofert a tots els artistes la possibilitat d’entrar al calendari estival de Sant Lluís. A partir d’aquesta convocatòria, s’ha confegit un ventall d’activitats molt diverses, que inclouen música, passacarrers, dansa, teatre o tallers infantils. Aquest divendres, la programació s’enceta amb una mostra de final de curs de l’alumnat de dansa de l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics (EMEA) a la Sala Albert Camus i l’actuació musical de Dan Ball en format acústic al Pla de Sa Creu.

Més notícies

X