febrer,2024

02feb(feb 2)20:0004(feb 4)19:00Another Way Sant LluísCinema20:00 - 19:00 (4) Preu:3,5 €

Descripció

Un any més, la Sala Albert Camus serà la seu del Another Way Film Festival, un certàmen que persegueix l’objectiu de sensibilitzar sobre la crisi climàtica i la sostenibilitat a través del cinema. Es projectaran tres pel·lícules:

🎬 After Work: la majoria de les ocupacions que hi ha avui dia desapareixeran d’aquí a unes dècades. A mesura que la tecnologia supera la capacitat humana, tenim l’oportunitat de replantejar-nos el paper del treball a les nostres vides. Al llarg dels quatre continents, el documental descriu vides molt diferents.

🎬 Urak Lawoi: a l’illa de Koh Lipe, Tailàndia, hi viuen els Urak Lawoi, “Germans del Mar”. Construeixen les seves llars a la vora del mar perquè són pescadores, bussejadors i exploradors. Molts moren per les tècniques de pesca ancestrals.

🎬 Domingo Domingo: divertit documental en què un agricultor de taronges valencià intentarà plantar cara a l’opressió que les multinacionals exerceixen sobre els humils treballadors de la terra. Per aconseguir-ho, se li acudeix patentar una nova mandarina que està ideant en secret.

Idioma

VOSE

Hora

2 (Divendres) 20:00 - 4 (Diumenge) 19:00

Durada

2, 3 i 4 de febrer

Edat recomanada

TP

Preu

3,5 €

X